You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

Bemutatkozás

A SZIGE-MIX Kft. immár hatodik éve működő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás.

Célunk, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, az igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk és termékeket szállítsunk. Minden lépésünket ez a törekvésünk határozza meg.

Cégünk tevékenységi köre két részre osztható: TERMELÉS és KERESKEDELEM.

Közel 1000 négyzetméteren, jól felszerelt gyártóüzemünkben lakatosipari munkát végzünk. Az előkészítő fázistól a befejezésig minden munkafolyamatot munkatársaink végeznek. Szakembereink folyamatos továbbképzése és a következő időszak jövő szakembereinek képzése tanműhelyünkben történik, magasan képzett szakoktatók közreműködésével.

A termelési kapacitásunk adta lehetőségeink optimális kiaknázásaként, egy átgondolt tervezési és fejlesztési időszak eredményeként, 2017-ben megkezdjük mezőgazdasági talajművelő-gép termékvonalunk gyártását és piaci bevezetését saját ” SIGMA” márka néven.

FESTÉK — IPARI FESTÉK üzletágunkban több év tapasztalata áll a hátunk mögött, ami a festékek és kapcsolódó egyéb termékek felhasználási területére, forgalmazására, felhasználására irányul. A termékek széles választéka mellett magas szintű szaktanácsadással és teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.


Szigecsán Zoltán
Ügyvezető igazgató

Széchenyi Terv Plusz