You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Betöltés...

B-light projekt - LIQUID MANURE TANKER

 

Rövid cím:LIQUID MANURE TANKER
Projektcím:Költséghatékony mezőgazdasági megoldás: Folyékonyműtrágya-tartály fejlesztése variálható alvázzal és a hozzá tartozó adapterrendszerrel
Vezető kedvezményezett:Horvát Innovációs és Beruházásfejlesztő Ügynökség (HAMAG-BICRO)
Light Kedvezményezett:Szige-Mix Kft.
EU támogatás:120 000,00 EUR (75%)
Teljes projektköltségvetés:160 000,00 EUR
Projekt kezdete:2019. július 1.
Projekt vége:2021. február 28.
Rövid összefoglaló:A projekt célja a szerves trágya gazdaságos felhasználása a talaj értékes és természetes ellátásaként. Ehhez a projektpartnerek közösen kidolgoznak egy tartályt a hozzá tartozó, de variálható alvázzal, valamint további, a folyékony műtrágya földbe való visszajuttatását segítő rendszerekkel és az ehhez tartozó adaptercsomaggal.


Interreg B-Light Project keretein belül megvalósuló eszközbeszerzések ajánlatkéréseinek dokumentumai


B-light projekt videók


A project hírei

2. Horvát partnerünkkel, a Leško d.o.o.-val összefogva innovációt fejlesztettünk a szerves trágya gazdaságos felhasználására.
Az Interreg Horvát-Magyar Határon Átnyúló Együttműködési Program B-light konstrukciójában készült közös projektünkről a Magyar Mezsgye is írt: 

3. A B-light konstrukció keretében a horvát partnerünk egy szippantó pótkocsit fejlesztett multifunkcionális alvázon, míg mi, a Szige-Mix Kft. kétféle szántóföldi injektálót terveztünk. A közös termékről a prezentációt itt lehet megtekinteni:

4. Végre elkészült az Interreg Horvát-Magyar Határon Átnyúló Együttműködési Program B-light konstrukciójában készült közös projektünk prototípusa:  horvát partnerünk egy szippantó pótkocsit fejlesztett multifunkcionális alvázon, míg mi, a Szige-Mix Kft. kétféle szántóföldi injektálót terveztünk
A képgaléria megnyitásához kattintson a képre!

5. Mivel sajnos a világjárvány miatt vásárokon nem tudunk részt venni, on-line promóció keretében szeretnénk bemutatni Önöknek az Interreg Horvát-Magyar Határon Átnyúló Együttműködési Program B-light konstrukciójában készült közös projektünkben létrehozott terméket:  egy szippantó pótkocsit fejlesztett multifunkcionális alvázon kétféle szántóföldi injektálóval.

6. Az Interreg Horvát-Magyar Határon Átnyúló Együttműködési Program B-light konstrukciójában készült projektünk keretében a Barcsi Szakképző Iskola Ipari és Kereskedelmi Szakképző Iskolája 9.-es és 11.-es diákjainak tartottunk előadást a fenntartható fejlődésről. Megtanultuk a fenntartható fejlődés fogalmát, kiszámoltuk az ökológiai lábnyomunkat, illetve bemutattuk az új termékünk környezetvédelmi aspektusait is. 
 
A képgaléria megnyitásához kattintson a képre!

Széchenyi Terv Plusz