BEMUTATKOZÁSA SZIGE-MIX Kft. immár hatodik éve működő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Célunk, hogy ügyfeleinknek minél magasabb színvonalú, az igényeiket teljes mértékben kielégítő, komplett szolgáltatásokat nyújtsunk és termékeket szállítsunk. Minden lépésünket ez a törekvésünk határozza meg.

Cégünk tevékenységi köre két részre osztható: TERMELÉS és KERESKEDELEM.

Közel 1000 négyzetméteren, jól felszerelt gyártóüzemünkben lakatosipari munkát végzünk. Az előkészítő fázistól a befejezésig minden munkafolyamatot munkatársaink végeznek. Szakembereink folyamatos továbbképzése és a következő időszak jövő szakembereinek képzése tanműhelyünkben történik, magasan képzett szakoktatók közreműködésével.

A termelési kapacitásunk adta lehetőségeink optimális kiaknázásaként, egy átgondolt tervezési és fejlesztési időszak eredményeként, 2017-ben megkezdjük mezőgazdasági talajművelő-gép termékvonalunk gyártását és piaci bevezetését saját ” SIGMA” márka néven.

Kereskedelmi tevékenységünket szintén két fő csoportra bonthatjuk.

FESTÉK — IPARI FESTÉK üzletágunkban több év tapasztalata áll a hátunk mögött, ami a festékek és kapcsolódó egyéb termékek felhasználási területére, forgalmazására, felhasználására irányul. A termékek széles választéka mellett magas szintű szaktanácsadással és teljes körű szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

HEGESZTÉSTECHNIKAI üzletágunkban legfontosabb feladatunk a jól előkészített alapos szakmai közreműködés. Tudjuk, hogy a megfelelő technológia, az eszközök és anyagok kiválasztása, (állhat vagy bukhat) lényegesen befolyásolja, segíti, egy beruházás, sokszor a teljes vállalkozás sikerét. Minden törekvésünkkel azon vagyunk, hogy partnereink részére a legnagyobb rugalmasságot, segítséget biztosítsuk akár szaktanácsadásról, akár kereskedelmi kapcsolatról legyen szó. Amennyiben problémája, aktuális igénye merülne fel, esetleg szeretne megismerni hatékonyabb vagy újabb technológiákat ebben az iparágban, keressen bennünket, hogy segíthessük eredményes munkáját.

Szigecsán Zoltán
Ügyvezető igazgató

Szige-Mix Kft. © 2019 | www.szigemix.hu